Hvem er Steinar D. Varsi ?

Det var jammen en godt spørsmål. For, ikke ser han ut, og ikke kan han noe (i følge eget utsagn).

Han ble i 1959 født en stormfull vinternatt i Vadsø. Ett år senere flyttet han sørover med resten av familien til Høydalsmo i Vest-Telemark. Her vokste han opp sammen med sine naboer og kamerater frem til han gikk ut av grunnskolen i 1975. Siden da har han oppholdt seg fra Arendal i sør til Tana i nord.

Etableringen kom sent. Først i 1994 giftet han seg, og hadde ansvaret for 3 barn sammen med sin kone, Monica. Monica's eldste, Pia Elisabet, bor nå på Langhus. Tre dager før Sten Andreas ble født, kjøpte de og flyttet inn i eget hus på Skoppum, nær Horten. Men det samarbeidet har nå opphørt, slik at han nå har ansvaret for Sten Andreas og Preben alene.

Sten Andreas ventet med å komme til etter Sankt Hans 1994. Men har siden da utviklet seg til en habil skøyerfant. Utdanningen er i gang i Sandefjord. Musikken er fremdeles en stor del av livet hans.

Preben ble født nyttårsaften 1996. Han er gutten med musklene i familien, samtidig som han kan sjarmere deg totalt i senk med sine blå øyne. Skuespillertalentet ligger ganske latent sammen med en flott sangstemme, samtidig som fysiske utskeielser ikke er fremmed for ham.

Når Steinar en sjelden gang ser seg i stand til å foreta seg noe annet enn å være på jobben eller hjemme med barna, møter han opp på de tilstelningene Tønsberg Roots Club arrangerer. Det være seg i Tønsberg eller i samarbeid med andre blues-klubber i nærområdet.